mbubarake alami

Mbubarake alami padha Originally dikembangaké kanggo dyeing saka selulosa cuka, lan banyu-larut. Alami sing sacoro apik lemah ing ngarsane agen dispersing lan didol minangka tempel, utawa semprotan-pepe lan didol, wdaknà. nggunakake utama iku kanggo warno alami polyester, nanging uga bisa digunakake kanggo warno alami nilon, selulosa triacetate, lan serat acrylic. Ing sawetara kasus, suhu dyeing 130 ° C (266 ° F) dibutuhake, lan dyebath pressurized digunakake. Ukuran partikel banget nggoleki menehi wilayah lumahing gedhe sing mbiyantu pembubaran kanggo ngidini migunani dening serat. Ing tingkat dyeing bisa Ngartekno dipengaruhi dening pilihan saka dispersing agen digunakake sak mecah ing.

asam alami

Asam sing alami anionic banyu-telat sing Applied kanggo serat kayata sutra, wool, nilon lan serat acrylic dipunéwahi nggunakake Neutral kanggo siram dye asam. Lampiran serat punika lantaran, paling sebagéyan, kanggo tatanan uyah antarane kelompok anionic ing alami lan kelompok cationic ing serat. Asam ora intine kanggo serat cellulosic. Paling werna pangan tiron tiba ing kategori punika.

dhasar alami

alami dhasar alami cationic banyu-telat sing utamané Applied kanggo serat acrylic, nanging nemokake sawetara nggunakake kanggo wool lan sutra. Biasane asam asetat ditambahake menyang perlu dye kanggo serapan saka dye dhateng serat. alami dhasar uga digunakake ing coloration saka kertas.

Vat alami

alami Vat sing ateges ora bisa larut ing banyu lan ora sanggup dyeing serat langsung. Nanging, abang ing omben-omben alkalin mrodhuksi uyah logam alkali banyu-telat saka dye ing. wangun iki asring wernane, kang cilik kang disebut minangka pawerna Leuco, lan duwe karemenan kanggo nyebut serat sing textile. oksidasi ngenggalaken Sakteruse dye larut asli. Ing werna saka Denim amarga indigo, ing warno alami pajek asli.

Direct alami

alami langsung sing biasane digawa metu ing adus dye Neutral utawa rada alkalin, ing utawa cedhak titik nggodhok, karo Kajaba saka salah siji sodium klorit (NaCl) utawa sodium sulfat (Na2SO4) utawa natrium karbonat (Na2CO3). alami langsung digunakake ing katun, kertas, kulit, wool, sutra lan nilon. Padha uga digunakake minangka pratondho PH lan minangka reregetan biologi.

sulfur alami

alami belerang sing alami inexpensive digunakake kanggo warno alami katun karo werna peteng. Dyeing wis ditepungake dening panas kain ing solusi saka senyawa organik, biasane turunan nitrophenol, lan sulfide utawa polysulfide. Senyawa organik sing ditanggepi karo sumber sulfide kanggo mbentuk werna peteng sing bakal kanggo kain. Sulfur Black 1, sade dye paling volume, ora duwe struktur kimia uga ditetepake.

Tampilan Online Chat!