за нас

Shijiazhuang Тој Боја Chem CO., LTD е престижна трговец на квалитетот на бои и бои посредници во Кина. Основана е во 2008 година, ние докажавме нашата владеење преку обезбедување на квалитетни бои за најлон, памук, волна, кожа, хартија, пластика, мастило и мебел и др Нашите производи за извоз во Југоисточна Азија, Јужна Азија, Блискиот Исток, Африка, Јужна Америка, Европа и Русија итн

Нашиот шеф г-ѓа Panlei е во бои индустрија за повеќе од 12 години. Постојат Набавка Амо., Продажба Амо., Операцијата Амо. Финансирање на Амо. и лабораторија во нашата компанија. Ние ја потврди нашите клиенти на најдобар квалитет со конкурентна цена и добра услуга. Најдобар квалитет, најдобар сме.WhatsApp Онлајн Chat!