Вести

  • CHINACOAT - А од светска класа Обложувања Show

    CHINACOAT - А од светска класа Обложувања Show

    23-то издание Chinacoat е предвидено да се одржи од 4-6 декември, 2018 во комплекс на Кина Увоз и извоз саем во Гуангжу. планира вкупната бруто изложбен простор ќе биде повеќе од 80.000 квадратни метри. Изложбата се состои од пет зони, имено "Буре Обложувања Технологија", "УВ / ИО технологијата ...
    Прочитај повеќе

WhatsApp Онлајн Chat!