Nepangkeun - anjeunna ngalelep CHEM CO, LTD..

Tentang Kami

Shijiazhuang Anjeunna Dye Chem CO., LTD nyaéta padagang bergengsi di Quality Dyestuffs na Dyes antara di Cina. Didirikeun taun 2008, urang geus kabuktian kamahéran urang ku cara méré dyes kualitas pikeun nilon, Kapas, wol, Kulit, Paper, Plastik, Ink sarta Urug jsb produk kami ékspor ka Asia Tenggara, Asia Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Amérika Kidul, Éropah jeung Rusia jsb

boss kami Cik Panlei geus di industri dyes pikeun leuwih ti 12 taun. Aya Meuli Dep., Sale Dep., Operasi Dep. Ngabiayaan Dep. sarta Laboratorium di parusahaan urang. Urang pastikeun klien kami kualitas pangalusna kalawan harga kalapa jeung layanan alus. Kualitas pangalusna, anu pangalusna kami.