Asam bulao 7 / Asam biru A

Pondok Description:

Acid blue 7/ Acid blue A C.I. 42080 CAS NO. 3486-30-4 Molecular formula: C37H35N2NaO6S2 Packed in 25kgs bag Used for dyeing leather


  • Kuantitas Min.Order: 500 KGS
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Asam bulao 7 / Asam biru A

    CI 42080

    CAS NO. 3486-30-4

    Rumus molekul: C 37H 35N 2nao 6S 2

    Dipak dina 25kgs kantong

    Dipaké pikeun kulit dyeing

    Asam DYES 02


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!