produk

Direct Red 28/ Direct Congo Red 4BE

Pondok Description:


  • Kuantitas Min.Order: 1000 KGS
  • Port: TIANJIN SHANGHAI
  • Sarat pembayaran: T/T D/P L/C
  • jéntré produk

    Tags produk

    28 Beureum langsung/ Direct Congo Red 4BE

    CI 22120

    CAS NO .: 573-58-0

    Rumus molekul: C 32H 22N 6Na 2O 6S 2

    Packed in 25kgs Iron Drum or bag

    Used for dyeing cotton, silk, wool ,paper etc

    dyes langsung 1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami