Langsung Beureum 28 / langsung Kongo Beureum

Pondok Description:

Direct Red 28/ Direct Congo Red C.I. 22120 CAS NO.: 573-58-0 Molecular formula: C32H22N6Na2O6S2 Packed in 25kgs Iron Drum Used for dyeing cotton, silk, wool etc


  • Kuantitas Min.Order: 500 KGS
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    28 Beureum langsung/ langsung Kongo Beureum

    CI 22120

    CAS NO .: 573-58-0

    Rumus molekul: C 32H 22N 6Na 2O 6S 2

    Dipak dina 25kgs Beusi Drum

    Dipaké pikeun dyeing katun, sutra, wol jsb

    dyes langsung 1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!