Walirang Konéng 2 / walirang Lampu Konéng GC

Pondok Description:

Sulphur Yellow 2 / Sulphur Light Yellow GC C.I. 53120 CAS NO.: 1326-66-5 Packed in 25kgs bag Used for dyeing cotton etc


  • Kuantitas Min.Order: 500 KGS
  • Port: Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Walirang Konéng 2 / walirang Lampu Konéng GC

    CI 53120

    CAS NO .: 1326-66-5

    Dipak dina 25kgs kantong

    Dipaké pikeun katun dyeing jsb

    dyes walirang


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!